29gün

“ODGE Demo Uygulama” çalışması farklı sınıflarımızla devam ediyor. ODGE - Olumlu Davranış Geliştirme Programı kapsamında, “ODGE Demo Uygulama” çalışmasına katılan 5A, 7A, 10A ve 11A sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri rehberliğinde kampüs alanını dolaşarak ODGE panolarında yer alan maddeleri olumlu ve olumsuz yönleriyle ele alan bir canlandırma çalışma yaptılar.

1ay

Almanca hazırlık dersine katılan öğrencilerimiz edindikleri bilgileri eğlenceli bir pano etkinliğine yansıttılar. Derste öğrendikleri konularla ilgili Almanca kelimeleri içeren çalışmalarını renkli kartonlara üzerine taşıyan öğrencilerimiz, öğretmenleri ile birlikte Almanca panosu oluşturarak arkadaşlarıyla paylaştılar.

2ay

ODGE – Olumlu Davranış Geliştirme Programı kapsamında Davranış Politikası çalışmalarına katılan akademik kadromuz önceki eğitimleri değerlendirerek, yeni dönem hazırlıklarına devam ediyorlar. Genel Müdürümüz Deniz Demirtaş ve EDC Eğitim Tasarımı Danışmanlığı Eğitmenleri tarafından verilen seminerde; anaokulundan liseye öğrenme ortamı, öğrenci davranışlarının yönetimi, desteklenmesi, olumlu ve olumsuz davranış sonrası geri bildirimde uygulanacak adımlar konuşuldu. Ardından tüm öğretmenlerimiz, öğrencilerin okul yaşantılarının geçtiği her alanda; sınıf içinde, koridorlarda, kütüphanede, bahçede, konferans salonunda, yemekhanede ve merdivenlerde onlardan beklenen davranış biçimlerini ODGE Demo Uygulaması çerçevesinde eğlenceli bir drama çalışması yaparak canlandırdılar.

2ay

Öğretmenlerimiz yeni akademik yıl için çalışmalarına başladılar. 2017-2018 eğitim öğretim yılı hazırlıklarımız Şile'de gerçekleştirilen keyifli bir kahvaltı ile başladı. Genel Müdürümüz Deniz Demirtaş’ın, tüm yöneticilerimizin ve akademik kadromuzun katıldığı kahvaltının ardından anaokulundan liseye tüm öğretmenlerimiz, yeni akademik yılda uygulayacakları çalışmaların hazırlık toplantılarına başladılar.

Fatih Baytar

3ay

ODGE-Olumlu Davranış Geliştirme Programı kapsamında “Aktif Süpervizyon” metodu çalışmasına katılan akademik ve idari kadromuz eğitimin ikinci basamağını tamamladılar. Bir önceki çalışmada okulun ortak alanlarında yaşanan davranış biçimlerini canlandırdıkları drama çalışmasını bu kez ODGE eğitiminin “2 Dakika Kuralı” çerçevesinde yeniden canlandırdılar.6 adet resim

3ay

İlkokul ve Anaokulu öğretmenlerimiz okulumuzun Ahşap Atölyesinde katıldıkları uygulamalı eğitimle çocuklarımızın kullanımına uygun, güvenli marangozluk makinelerinin başına geçerek üç farklı çalışma hazırladılar.

3ay

Genel Müdürümüz Deniz Demirtaş, Anadolu Lisesi öğretmenlerimiz ile 2016-2017 eğitim öğretim yılının değerlendirmesini yaparak, önümüzdeki yıl için hedef ve beklentiler hakkında görüşme gerçekleştirdi.2 adet resim

4ay

ODGE-Olumlu Davranış Geliştirme Programı kapsamında “Aktif Süpervizyon” metodu çalışmasına katılan akademik ve idari kadromuz, okul ortak kullanım alanlarında öğrenci davranışlarının yönetimi ve desteklenmesi için gerekli yöntem ve teknikleri konuştular.

4ay

Anaokulu ve ilkokul öğretmenlerimiz öğretmen seminerlerine devam ediyorlar.

4ay

Genel Müdürümüz Deniz Demirtaş bugün ortaokul öğretmenlerimizle bir araya gelerek, 2016-2017 eğitim öğretim dönemi bölüm çalışmaları hakkında genel değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.Her sınıf kademesinde etkin ve verimli bir eğitim yılı geçirildiği, tüm akademik kadronun ortak görüşü olurken, toplantı sonunda Genel Müdürümüz Deniz Demirtaş öğretmenlerimize bir yıl boyunca verdikleri özveri ve emek için teşekkür ederek, yeni dönem için başarılar diledi.

4ay

Anaokulundan lise kademesine kadar tüm öğretmenlerimizin katıldığı seminer dönemi çalışmalarımız devam ediyor.

4ay

KAYI İlkokul-Ortaokul Öğretmenleri, ilgili yöneticilerle yılı kapatma toplantısını gerçekleştirdi.

4ay

6. sınıf öğrencilerimiz matematik dersinde “Alan-arazi ölçü birimleri” konusunu okulumuzun bahçesine taşıyarak, bahçemizin kaç metrekare olduğunu ellerindeki metrelerle ölçtüler ve dönüme çevirdiler.

4ay

KAYI Anaokulu öğrencilerimiz sevgi ve emeklerini katarak hazırladıkları serginin ardından, Türkçe, İngilizce şarkılardan oluşan performansları ve işaret dilini kullanarak söyledikleri marşlar ile izleyenlere sahnede keyifli bir gösteri sundular.

4ay

KAYI İlkokulu öğrencilerimiz yıl içerisinde yaptıkları çalışmaları, öğrendikleri bilgileri portfolyo sunumu ile ailelerine aktardılar.

4ay

6A sınıfı öğrencilerimiz Fen ve Teknoloji dersinde öğretmenlerinin tüm bir yılı kapsayan sorulardan oluşturduğu “Bil bakalım” yarışması için okulumuzun yanı başında yer alan Ömerli ormanına gittiler.

4ay

1.sınıf öğrencilerimiz görsel sanatlar dersinde ünlü ressam Jackson Pollock hakkında bilgi edindikten sonra güzel havayı fırsat bilerek bahçede özgürce resim çalışması yaptılar.

4ay

Charlie and the Chocolate Factory için sahnedeyiz!

4ay

Ortaokul öğrencilerimiz görsel sanatlar dersinde çağının çizgisiz, cesur ve yenilikçi ressamı Henri Matisse ile tanıştılar.

4ay

KAYI Anaokulu ve İlkokulu öğrencilerimiz İstanbul’un doğal güzelliklerinden birisi olan Mihrabat Korusu’nda “Doğada Bir Gün” programı kapsamında çeşitli oyun ve etkinliklerle dolu eğlenceli bir gün geçirdiler.

4ay

5. sınıf öğrencilerimiz matematik dersinde “Prizmalar” konusunu sınıfta öğrendikten sonra resim atölyesinde etkinlik çalışması yaptılar.

4ay

KAYI Anadolu Lisesi öğrencilerimiz 2-4 Haziran tarihlerinde İznik Eko Turizm Tesislerinde keyifli bir doğa kampına katıldılar.

4ay

Anadolu Lisesi öğrencilerimiz hazırladıkları şiir dinletisi ile şairlerimizin birbirinden güzel şiirlerini duygularını katarak söze döktüler. “Nazım Hikmet Ran, Can Yücel, Turgut Uyar, Edip Cansever, Haydar Ergülen ve Attila İlhan” şiirlerinden oluşan dinletide bir araya gelen öğrencilerimiz, müzik eşliğinde gerçekleştirdikleri bu etkinlikle sanatla tatlandırılan anların keyfini yaşadılar.

4ay

Anaokulu öğrencilerimiz gökyüzü ve denizin kucaklaştığı Şile sahilinde yaza "merhaba" dediler.5 adet resim