OKULLARIMIZ İLKOKUL İLKOKUL AKADEMİK PROGRAM İLKOKUL Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi

Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi dersi   olarak  ilkokul  öğrencilerimize doğru inanç  doğru davranış kurallarını içeren  bilgiler anlatılır.  Çocuklarımız   Allahtan  bize  bir hazinedir şairin   diliyle  " Kim demiş ki çocuk küçük bir şeydirBelki de çocuk en büyük şeydir"  şuuruyla  hareket  edilir. Bu ders,  öğrencilere ahlaki eğitim yöntemlerini kazandırmayı,  evrensel değerlere, kültürlere saygı duymayı hedefler. Derslerimiz temel dini bilgileri kapsayarak her seviyedeki öğrencilerin beklentilerini karşılar. İnsanı ahlaken  yücelten   dini  kavramlar anlatılır. İnternet kaynaklı müfredata uygun  dini  çizgi filmleri ve teknoloji imkânlarını kullanarak gerekli bilgilere ulaşırlar.