ECAS PROGRAMLARI ECASAF -OKUL SONRASI PROGRAM

ECASAF - OKUL SONRASI PROGRAM

Öğrenme sadece derslik ve sınav salonlarıyla sınırlı değildir, bunlar dışında da devam eder. Okuldan sonra gerçekleştirilen programlar; öğrencilerimizin, spor, görsel sanatlar, sahne sanatları, müzik ve kişisel gelişim alanlarında, kendilerini geliştirebilecekleri,  bireysel ya da takım olarak, yetenek ve yetkinliklerini geliştirme ve sergileme fırsatı bulacakları çalışmalardır. Bu doğrultuda eğitim ve öğretim programımızda gün tekrarı, ödev yapma, etüt, birebir ders, sanat, spor, kültür, bilim çalışmaları, sosyal sorumluluk projeleri, kulüp çalışmaları, okul takımları çalışmaları vb. ders dışı etkinlikler  akademik çalışmalar kadar önemli bir yer tutar.

After School Programme kapsamında İlkokul öğrencilerimiz ödevlerini okulumuzda öğretmenleri gözetiminde yaparlar, evde aileleriyle kaliteli vakit geçirirler. Ortaokul ve Lise öğrencilerimiz ise ulusal sınavlara girecekleri yıllarda, after school kapsamında sınav hazırlık dersleri yaparlar ve butik dershane hizmeti alırlar.