KAMPÜSTE YAŞAM KAMPÜS HARİTASI VE MEKÂNLAR Bahçe

KAMPÜS HARİTASI VE MEKANLAR / BAHÇE

Bahçe ve Orman

Eğitimin dış mekanlara taşınmasının çocukların sosyal, duygusal, bilişsel ve fiziksel gelişimine olumlu katkılar sağladığı gerçeğinden hareketle “kötü hava yoktur, iyi giyinmemek vardır.” Yaklaşımının benimsendiği okullarımızda öğrencilerimizin her mevsim koşulunda doğayla iç içe vakit geçirebilecekleri açık hava sosyal alan düzenlemeleri yapılmıştır. Yeşil alanlar, tarım bahçesi, oyun parkları ve spor sahalarının bulunduğu bahçemizde öğrencilerimizin güvenliği için her türlü ayrıntı düşünülerek öğrencilerimizin hem öğrenerek hem de eğlenerek vakit geçirmeleri hedeflenmiştir. Yerleşkemizin yan tarafında bulunan Ömerli Ormanı öğrencilerimizin bedensel gelişimleri destekleyecek, bağışıklık sistemlerini güçlendirecek projeleri gerçekleştirmelerine imkan sağlayan bir alan olarak tüm seviyelerde değerlendirdiğimiz doğal bir alandır.