KAMPÜSTE YAŞAM KAMPÜS HARİTASI VE MEKÂNLAR

KAMPÜS / KAMPÜS HARİTASI VE MEKANLAR

A- ANA BİNA

BODRUM KAT:

Büyük Salon, Bale-Dans odası, Görsel Sanatlar derslikleri, Bilişim Teknolojileri derslikleri, Fen ve Tek. Laboratuvarı, Beden Eğitimi Salonu, Etkinlik Odaları, Kantin, Spor Salonu, Yemekhane, Bilgi İşlem Odası, Soyunma Odaları, Sahne, Fuaye alanı

ZEMİN KAT:

Lobi, Destek Birimleri (Muhasebe, Öğrenci İşleri, İdari İşler, Kurumsal İletişim),Veli- Öğretmen Görüşme Odası, Danışma, Anasınıfı, İlkokul derslikleri ve Lise derslikleri,  Uluslararası Ofis, Bilgi İşlem, İlkokul Ortaokul Müdürü Odası, Revir, Kampüs Müdürü Odası, Bilgi İşlem, Öğretmenler Odası, Rehberlik Odası, Okul Sekreteri, Görsel Sanatlar ve Müzik derslikleri.

1.KAT PLANI:

Ortaokul ve Lise derslikleri, Yabancı Dil Derslikleri, Oditoryum, Kütüphane,  Rehberlik Odası, Müdür Yardımcısı Odası, Öğretmen Odaları, Fen, Kimya ve Biyoloji Laboratuvarı, Dinlenme ve Aktivite Meydanı.

2.KAT PLANI:

Yönetim Kurulu Başkanı Odası, Genel Müdür Odası, Kapalı Spor Salonu, Teras Alanları.

B- ÖN BAHÇE

Basketbol Sahası, Oyun Üniteleri