OKULLARIMIZ ANADOLU LİSESİ ÜNİVERSİTE ETÜT ÇALIŞMALARI

KAYI ANADOLU LİSESİ / ÜNİVERSİTE / ETÜT ÇALIŞMALARI

Üniversite adaylarımız için ders saatleri dışında yapılan tüm etüt çalışmaları "Office" ismiyle anılır.

Bire Bir Etütler: Öğrencilerimiz derslerde anlayamadıkları  konular için öğretmenleriyle bire bir çalışır.

Soru Çözüm Saatleri: Öğrencilerimiz yapamadıkları soruları SORU ÇÖZÜM SAAT’ lerinde kendi  öğretmenlerine  sorma şansına sahiptirler.

Cumartesi Etütleri: Cumartesi günleri yapılan 5 saatlik çalışmalardır.

Sınıf Etütleri: Öğretmenlerimiz veya eğitim koordinatörü tarafından konulan ek çalışmalardır.

Disco Çalışmaları: Eğitimin sadece dersi dinleyerek olmayacağı bilinciyle, öğrencilerin öğretmenleri gözetiminde katıldıkları bireysel çalışma saatleridir.

Çapraz Dersler: Sayısal ve eşit ağırlık öğrencilerimiz kendi bölümleriyle ilgili çalışmalarını sürdürürken diğer bölüm derslerini de alabilirler.