OKULLARIMIZ ANADOLU LİSESİ ÜNİVERSİTE HAZIRLIK PROGRAMI

ANADOLU LİSESİ / ÜNİVERSİTE / HAZIRLIK PROGRAMI

Öğrenciler, hedefledikleri üniversiteye yerleşmeyi gelecekleri açısından önemli bir basamak olarak görürler. Bu nedenle üniversite sınavını kazanıp istediği bölüme yerleşmek hemen hemen her öğrencinin hayalini süslemektedir. Bu hayallere ulaşmak amacıyla öğrencilerimiz 9. sınıftan itibaren sistemli bir hazırlık sürecinin içine girerler. Ancak sınav başarısının bir ekip işi olduğunu unutmamak gerekir.  Bizim sınava hazırlık ekibimiz veli, öğretmen ve öğrenciden oluşur.

Mezun ve 12. sınıf öğrencilerinden oluşan üniversite adayları başarı elde etmek amacıyla dershanelerden, özel derslerden, etüt merkezlerinden yardım almaktadır. Bu konuda tecrübeli öğretmenlere sahip KAYI Anadolu Lisesi öğrencileri ise bu hizmetlerin hepsinden okul çatısı altında yararlanabilmektedirler.

Hedefimiz

Anlayan, sorgulayan, üreten, saygılı, sosyal,  öğrencilerimizi kendi zirvelerine çıkararak hedefledikleri üniversitelere girmelerini sağlamaktır. Bu konuda deneyim sahibi olan okulumuz tüm birikimini ve enerjisini öğrencilerine sunmaktadır.