ECAS PROGRAMLARI ECASSPORTS - SPOR EĞİTİM PROGRAMLARI

ECAS PROGRAMLARI / ECASSPORTS - SPOR EĞİTİM PROGRAMLARI

KAYI Okullarında uzman spor eğitmenlerince yürütülen Sportif Beceri ve Koordinasyon Eğitimi programı çerçevesinde öğrencilerin yaşamları boyunca spor yapma bilinci kazanmaları sağlanır. Anaokulu 3 yaş grubundan 12. Sınıfa kadar yapılandırılmış özel bir programla ortaokul ve lise seviyelerinde, ileri düzeyde branş becerilerinin edinilmesi ve lisanslı sporcu yetiştirilmesi hedeflenir. Spor programı anaokulunda Reggio Emilia Atelieristası tarafından hazırlanan özel bir program uygulanmaktadır. Yapılan motorik ölçüm ve testler ile yeteneklerine ve bedensel özelliklerine göre başarıyla yapabilecekleri spor branşı tespit edilir. Ortaokuldan kendilerine en uyumlu branşta Edexcel BTEC Sports programlarına katılabilirler. Edexcel/BTEC onaylı merkez olan okulumuzda Sports alanında First Entry düzeyinden en yüksek düzey olan Level 3 Extended Diploma düzeyine kadar programlara katılabilir ve ilgi duydukları spor dalında uzmanlaşabilir ve tüm dünyada geçerli diplomalarını alabilirler. İngiliz uluslararası Lise programına devam eden öğrencilerimiz GCSE in Sports ve A Level in Sports programlarına katılabilirler. İngiltere’nin ve diğer uluslararası önde üniversitelerin spor ile ilgili olan bölümlerine sınavsız girme hakkini elde edebilirler.