OKULLARIMIZ ANADOLU LİSESİ ÜNİVERSİTE KAMP ÇALIŞMALARI

KAYI ANADOLU LİSESİ / ÜNİVERSİTE / KAMP ÇALIŞMALARI

Yaz Sonu "YGS – LYS Isınma Kampı: 12. sınıf öğrencilerimiz eğitim yılının başlangıç tarihinden 3 hafta önce kampa alınarak yoğun seneye başlangıç yaparlar. Isınma kampında yapılan çalışmalarla YGS – LYS maratonuna hızlı bir start verilirken öğrencilerimize etkin ve disiplinli ders çalışma yöntemleri aşılanmaya başlanır.

Sömestr Kampı: Üniversite adayı öğrencilerimiz  eğitim yılı ara tatilinde  5 günlük kampa alınır.

"Sınava 15 Kala" Kampları: YGS-LYS sınavlarına 15 gün kala konuları biten öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz eşliğinde "Sınava 15 Kala" kampıyla eksiklerini gidererek hazırlıklarını tamamlarlar. Bu dönemde hemen hemen her gün deneme sınavlarına giren öğrencilerimiz sınavların hemen ardından "Office" çalışmalarıyla devam ederler. Oluşabilecek sınav kaygısı ve stres ise rehberlik çalışmalarıyla bireysel olarak giderilmeye çalışılır.