OKULLARIMIZ İLKOKUL İLKOKUL KULÜPLER

İLKOKUL / KULÜPLER

Kulüp etkinlikleri, öğrencilerin gelişimlerinin vazgeçilmez bir parçasıdır. KAYI İlkokulunda çok çeşitli kulüp çalışmaları uzman eğitimciler rehberliğinde gerçekleştirilir. Bu çalışmalar öğrencilerin sosyal gelişimlerine katkıda bulunurken farklı alanlarda bireysel yeteneklerini ve ilgilerini tanımalarına, yaratıcılıklarını açığa çıkarmalarına ve bunları kullanarak kendilerini geliştirmelerine ve özgüven kazanmalarına da olanak sağlar.

KAYI İlkokulunda kulüpler, öğrencilerimizin ilgileri doğrultusunda seçtikleri haftanın iki saatinde katıldıkları pek çok seçeneği barındıran keyifli aktivitelerden oluşur. Gerçekleştirdiğimiz kulüp çalışmalarımızla öğrencilerimizin bilgilerini deneyime dönüştürmesini sağlayarak sosyal ve kültürel gelişimlerini destekleriz.

KULÜP SEÇENEKLERİMİZ

​Aikido