OKULLARIMIZ ORTAOKUL ORTAOKUL KULÜPLER

ORTAOKUL / KULÜPLER

KAYI Ortaokulunda kulüpler, öğrencilerimizin ilgileri doğrultusunda seçtikleri haftanın iki saatinde katıldıkları pek çok seçeneği barındıran keyifli aktivitelerden oluşur. Gerçekleştirdiğimiz kulüp çalışmalarımızla öğrencilerimizin bilgilerini deneyime dönüştürmesini sağlayarak sosyal ve kültürel gelişimlerini destekleriz. Bu çalışmalarla öğrencimiz hem paylaşım hem dayanışma hem de demokratik yaşamı öğrenerek özgüven ve ekip çalışmasıyla analitik düşünme ve liderlik yetenekleri geliştirir, yaşama hazırlanırlar.

Kulüp çalışmalarıyla öğrencilerimizin topluma, özellikle toplumdaki daha az avantajlı kişilere karşı sorumluluk ve duyarlılık bilinci geliştirmelerini hem de kendi potansiyellerine ulaşabilmeleri için kendi yetenek ve ilgilerini keşfetmelerinin önünü açarız.

Kulüp Seçeneklerimiz

• Kısa Film