KAMPÜSTE YAŞAM KAMPÜS HARİTASI VE MEKÂNLAR Laboratuvarlar

KAMPÜS HARİTASI VE MEKANLAR / LABORATUVARLAR

Öğrencilerimizin güvenli koşullarda deney ve gözlem yapmalarına imkan sağlayan Fizik, Kimya, Biyoloji, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilimler Laboratuvarları modern teknoloji imkanları ve malzemeleri kullanılarak tasarlanmıştır. Ortaokul ve lise öğrencilerimizin yanı sıra tüm sınıf seviyeleri tarafından kullanılan laboratuvarlarımızda etkili öğrenmeyi sağlayan bilgisayar, sinevizyon, akıllı tahta ve projeksiyon cihazlarından oluşan donanım ve deney setleri yer alır. Her öğrencinin birebir uygulama yapabilmesi için bilgisayar kullanma imkanına sahip olduğu Bilişim Teknolojileri ve Kodlama Laboratuvarında wireless teknoloji ve 24 saat kesintisiz internet bağlantısı ile öğrencilerimizin en yeni bilişim teknolojilerini öğrenmesi hedeflenir.