KAMPÜSTE YAŞAM KAMPÜS LOKASYON

KAMPÜS / LOKASYON

KAYI Okulları olarak, 50 bin civarındaki öğrenci sayısıyla adeta bir eğitim vadisi haline dönüşen Çekmeköy ilçesinde, İstanbul’un son dönemlerdeki gözde yerleşim merkezlerinden biri olan Ömerli’de, hem yaşam hem de aktivite anlamında doğanın ön plana çıktığı, trafik yoğunluğunun azaldığı bir bölgede, villa tarzı yerleşim alanlarının hakim olduğu ormanlık alan içerisinde temiz havası ve doğal ortamı sayesinde öğrencilerine mutlu olabilecekleri bir “okul” ortamı sunuyoruz.

Alemdağ-Reşadiye bölgelerinde yapımı tamamlanmakta olan yüksek haneli konutlara yakın bir konumda bulunan eğitim kurumumuz; Üsküdar – Çekmeköy Metro Hattı’na, 3. Köprü bağlantı yoluna, Kurtköy, Ataşehir, Beykoz, Ümraniye, Çekmeköy ilçelerine yakınlığı ile ulaşım kolaylığına sahiptir.

KAYI Okulları Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi

Adres: Ömerli Mh., Kadirova Cd., No:1 Çekmeköy / İSTANBUL