ECASARTS - SANAT EĞİTİM PROGRAMLARI / MÜZİK

KAYI Okullarında uzman akademisyenler tarafından yürütülen müzik eğitim programıyla öğrenciler; müziksel yetenek ve potansiyellerini keşfetme ve geliştirme imkanına sahip olurlar. Müzik eğitmenleri öncülüğünde yetenek tarama çalışmalarına katılan öğrenciler; yetenek ve bedensel özelliklerine uygun enstrümana yönlendirilirler. ECASARTS-Müzik programı Anaokulu 3 yaş sınıfından 12. Sınıfa kadar yapılandırılmış  özel bir programdır. Anaokulunda Reggio Emilia Atelieristası tarafından hazırlanan özel bir program uygulanmaktadır. İlkokuldan itibaren Royal Academy of Music müfredatına uyumlu, özel olarak geliştirilen ileri düzey uluslararası eğitim programını takip eden öğrenciler; İngiltere onaylı Royal Academy of Music sınavlarına 8 seviyede, Trinity College London (Pop & Rock) sınavlarına yine her düzeyde (8 seviye) katılarak, yükseköğrenimlerine bu konuda dünyanın en ünlü okullarında sınavsız devam edebilmektedirler. İngiliz uluslararası Lise programına devam eden öğrencilerimiz GCSE in Music ve A Level in Music programlarına da katılabilirler.