OKULLARIMIZ ANADOLU LİSESİ ÜNİVERSİTE ÜNİVERSİTE DENEME SINAVLARI

KAYI ANADOLU LİSESİ / ÜNİVERSİTE / ÜNİVERSİTE DENEME SINAVLARI

Ayna Sınavları ve Yansıma Çalışmaları: 15 gün boyunca anlatılan konuları kapsayan Ayna Sınavları ile öğrencilerimizin performansları Ölçme Değerlendirme Birimi tarafından ayrıntılı olarak değerlendirilerek görülen eksikler haftalık programlanan Yansıma çalışmalarıyla kapatılır.

Deneme Sınavları ve Analizler: Dönem içine serpiştirilmiş YGS-LYS deneme sınavları ve ayrıntılı analizlerle öğrencilerimizin gelişimi sürekli takip edilir. "Tıpkısının Aynısı" sınavlarımızda ise YGS- LYS provaları yapılırken gerçek sınav şartları uygulanarak öğrencilerimize gerçeğe yakın bir tecrübe yaşatmak amaçlanır.

Ödevlendirme ve Ödev Takibi: Sınava girecek olan öğrencilerimiz için en önemli nokta derslerle edindikleri bilgileri pratiğe dökerek kalıcılık kazanmasıdır. Bu bilinci öğrencilerimizde yaratmak amacıyla günlük, haftalık ve dönemlik ödevler verilir ve verilen her ödev takip edilir. Sonuçlar K12 sistemiyle velilerimize duyurulur.