OKULLARIMIZ ORTAOKUL ORTAOKUL ÖZGÜN DERSLER

ORTAOKUL / ÖZGÜN DERSLER

KAYI Ortaokulu öğrencilerinin 4 yıl içinde tek veya iki dönemlik olmak üzere aldıkları, farklı disiplinlere ait derslerdir. Çeşitliliğiyle geniş bir yelpazeye yayılan bu dersler, haftalık ders programına dâhil edilerek öğrencilere okuldaki eğitim süreçleri boyunca yönelim ve ilgilerini doğrudan deneyimleyerek keşfetme fırsatı sunar; bilim ve sanata ilişkin farkındalığı ve kültürü geliştirir. Özgün Dersler ilgili oldukları alanın uzmanları tarafından verilir.

Hızlı Okuma Teknikleri, Blog Yazarlığı, Çağlar Boyu İstanbul, Ülkeler ve Kültürleri, Gastronomi, Sunum Teknikleri, İnovasyon ve Yaratıcılık, Kodlama, Pratik Matematik, 3D Animasyon, Fotoğrafçılık; ortaokul boyunca programda yer alan özgün derslerdir.