OKULLARIMIZ İLKOKUL İLKOKUL PROJELER

İLKOKUL / PROJELER

KAYI İlkokulunda öğrencilerimiz akademik, sosyal ve kültürel gelişimlerini destekleyici projelerde yer alırlar.

Kitap Okuma Ağacı projesi, tüm ilkokul öğrencilerimizin içinde yer aldığı, kitap okumaya ayırdıkları planlı zamana göre farklı somut materyaller kullanarak gövdesinden, dallarına; yapraklarına ve çiçeklerine kadar bir ağaç maketi yaptıkları ve yıl boyunca süren bir projedir.

4. sınıf öğrencilerimizin yürüttükleri Sesli Kitap projesi, ineternette ve kütüphanemizde yer alacak sosyal fayda yaratmaya yönelik bir çalışmadır.

Bahar yarı yılında gerçekleştirilecek olan Şiir Dinletisi, öğrencilerimizin edebiyat hazzı yaşamalarına ve yaşatmalarına yönelik kapsamlı bir proje olarak hazırlanmaktadır.