OKULLARIMIZ ORTAOKUL ORTAOKUL PROJELER

ORTAOKUL / ORTAOKUL PROJELER

KAYI Ortaokulunda öğrencilerimiz akademik, sosyal ve kültürel gelişimi destekleyici projelerde yer alırlar.

Tüm öğrencilerimizin her yarıyılda bir kez hazırladıkları Tavan Gazetesinde bilim, teknoloji, sanat, spor içerikli haberler ile okuldan haberler yer alır.

Bahar yarıyılında çıkarılan Edebiyat Dergisinde, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin öykü, şiir ve denemelerine yer verilir.

Deney Föyü, Fen Bilimleri dersinin ders materyali olarak kullanılmak üzere, öğrencilerimizin katkısıyla hazırlanır.

TEOG’a İlk Adım KAYI Defteri, 7. Sınıftan 8. Sınıfa geçen öğrencilerimizin Haziran ve Ağustos aylarındaki kurslarda kullanmaları için hazırlanmış özgün yayını ifade eder.

ECO School projesi öğrencilerimizin katılımıyla hayat bulan ve çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek için uygulanan bir programdır.