OKULLARIMIZ ANAOKULU REGGIO ATÖLYELER

ANAOKULU AKEDEMİK PROGRAM / REGGIO ATÖLYELER

Atölyeler, düşünce ve proje üretme laboratuvarlarıdır ve öğrenmenin kalbidir. Çocuğun farklı ifade dillerini kullanabileceği sonsuz fırsatlar sunan, ilgi çekici, merak ve heyecan uyandıran çalışma ortamlarıdır. Zorluklara çözüm aramayı sağlayan, hayal gücünün ve ifade özgürlüğünün geliştiği, yaratıcılığının arttığı ve zamanı doğru kullanmayı öğrendiği yerdir. KAYI Anaokulunda çocuklarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik, güvenli, tam donanımlı ve sofistike olarak tasarlanmış yaşayan organizmalar atölyesi, sanat atölyesi, mutfak atölyesi, dijital atölye, ışık atölyesi, ahşap atölyesi gibi atölyeler, tek düze olan eğitim sistemine karşı öğreneni kışkırtır. Atölyelerde ortak amaç çocuklara üretim yetenekleri kazandırmak, yeni üretim teknoloji ve materyallerini tanıtmak, tüketen değiş üreten bireyler yetiştirmektir.