KAMPÜSTE YAŞAM SAĞLIK HİZMETLERİ

KAMPÜSTE YAŞAM / SAĞLIK HİZMETLERİ

KAYI Okulları sağlık hizmetleri, öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın, sağlıklı bir ortamda bulunmasının önemi bilinerek şekillendirilmiştir. Sağlık hizmetlerimiz okul binamızda yer alan revirimizde okul doktorumuz ve hemşiremiz tarafından verilir. Öğrencilerimizin fiziksel gelişim ve sağlık durumlarıyla ilgili her türlü bilgi kayıt altına alınır. Düzenli ilaç kullanması gereken öğrencilerimizin ilaç saatleri dikkatle takip edilir ve ilaçlarını doğru bir şekilde kullanmaları sağlanır.

Revirimiz acil müdahaleleri yapabilecek şekilde donatılmıştır. Anında müdahale gerektiren diğer acil durumlarda öğrenci, öğretmen ve hemşire kontrolünde okulumuzun anlaşmalı olduğu en yakın hastaneye ulaştırılır ve velimiz bilgilendirilir.

Kilo, boy ve dış kontrolleri kurum doktorumuz tarafından düzenli taramalarla yapılır. Öğrenci, öğretmen ve velilerimize yönelik sağlık seminerleri ve bilgilendirme çalışmaları alanında uzman doktorlar tarafından verilir.