ECAS PROGRAMLARI ECASARTS - SANAT EĞİTİM PROGRAMLARI Sahne Sanatları

ECASARTS - SANAT EĞİTİM PROGRAMLARI / SAHNE SANATLARI

KAYI Okullarında sahne sanatları eğitimleriyle öğrenciler; sanatsal yetenek ve potansiyellerini keşfetme ve geliştirme imkanına sahip olurlar. Sanat eğitmenleri öncülüğünde yürütülen yetenek tarama çalışmalarına katılarak Anaokulu 3 yaş grubundan 12. Sınıfa kadar yapılandırılmış özel bir programla yetenek ve bedensel özelliklerine uygun branşa yönlendirilirler. Anaokulunda Reggio Emilia Atelieristası tarafindan hazırlanan özel bir program uygulanmaktadır. İlkokuldan itibaren Sahne Sanatları eğitiminde Trinity College müfredatına uyumlu, özel olarak geliştirilen ileri düzey uluslararası eğitim programını takip eden öğrenciler; aldıkları eğitim sonucunda İngiltere onaylı 8 seviyeli Royal Academy of Dramatic Arts, yine 8 seviyeli seviyede Trinity College London Speech & Drama ve Trinity College ATCL Performing sertifika ve diploma sınavlarına her düzeyde katılarak, yükseköğrenimlerine bu konuda dünyanın en ünlü okul ve konservatuvarlarında Drama eğitimlerine devam edebilmektedirler. İngiliz uluslararası Lise programına devam eden öğrencilerimiz GCSE in Drama ve A Level in Drama programlarına katılabilirler.