KAMPÜSTE YAŞAM SERVİS HİZMETLERİ

KAMPÜSTE YAŞAM / SERVİS HİZMETLERİ

Öğrenci servis hizmetlerimiz, öğrenci ve personel taşımacılığı alanında başarılı çalışmaları, çözüm ve hizmetleriyle faaliyet gösteren profesyonel bir şirket tarafından yürütülür. Öğrenci ve personelimizin ihtiyaç ve beklentilerini doğru ve tam anlayarak, onları güvenli ve konforlu, sağlıklı ve hijyenik ortamda taşıma hedefiyle hareket eden servis şirketimiz, yeni ve teknolojik üstünlüğü olan araçlarla değişen ve gelişen teknolojiyi kullanarak taşımacılık yapmaktadır.

Okul servis aracı olarak kullanılan taşıtlarımızın temiz, bakımlı ve güvenli durumda olmaları için periyodik bakımları ve sürekli kontrolleri trafik yönetmeliği uyarınca yapılır. Sorumluluk anlayışı gelişmiş sürücülerimiz, özel pedagojik ve psikolojik eğitimleri bulunan servis hosteslerimizle öğrencilerimiz, her sabah evlerinden alınır ve okul dönüşünde yine evlerine bırakılır. Servis güzergahları, öğrencilerin evlerinin okula olan mesafeleri göz önüne alınarak en uygun şekilde belirlenir. Servis araçlarımızda öğrencilerimizin emniyet kemeri takma zorunluluğu bulunur.

Okulumuzda eğitim dönemi içerisinde daimi olarak bulunan Servis Hizmetleri Birimimiz öğrenci ve velilerimizin ulaşım konusundaki taleplerini çözümlemek için çalışmalarına devam etmektedir.