KAMPÜSTE YAŞAM SPOR TAKIMLARI

KAMPÜSTE YAŞAM / SPOR TAKIMLARI

KAYI Okullarında Anaokulunda Oyun ve Hareket Saati, Yoga eğitimiyle başlayan sportif faaliyetlerimiz, İlkokul seviyesinde yetenek ve bedensel özelliklere göre belirlenen spor branşlarında devam eder. Alanlarında uzman Beden eğitimi öğretmenlerimizin rehberliğinde, Ortaokul ve Lise seviyesinde spor takımları ile sürdürülen spor çalışmalarımız, öğrencilerimizin paylaşma ve yardımlaşmanın yanı sıra yaşam boyu spor yapma bilincini kazanmalarını sağlar.

Okul takımlarımız il, ilçe ve Türkiye çapında düzenlenen spor karşılaşmalarında ve çeşitli resmi/özel okulların organizasyonlarında okulumuzu başarıyla temsil ederler.

Voleybol Ortaokul Yıldız Kızlar Takımı: İlçe Turnuvasına katılım sağlar.

Voleybol Lise Genç Kızlar Takımı: İl, İlçe ve Türkiye Şampiyonasında ilk 3 hedefiyle yoluna devam ediyor.

Futbol Yıldız Erkekler Takımı: İlçe Turnuvasına katılım sağlar.

Basketbol Genç Erkekler Takımı: İlçe Turnuvasına katılım sağlar.

Masa Tenisi Gençler Takımı: İlçe Turnuvasına katılım sağlar.

Aikido Takımı: Kulüp olarak çalışmalarını sürdüren Aikido takımımız, önemli gün ve törenlere yönelik gösteriler sunarlar ve Aikido Kyu sistemine göre belirlenen seviyelerinde ilerlemeyi sürdürürler.