AKADEMİK ULUSLARARASI PROGRAMLAR TRINITY TRINITY GESE

TRINITY GESE SINAVLARI

Trinity 1877 yılından bu yana dünyada değerlendirme sağlamaktadır. Trinity sınavları adayların ne bildiklerine değil, öğrendiklerini ne kadar etkin uygulayabildiklerini değerlendirmeye odaklanır. Her yıl 60 ın üstünde ülkeden 700,000 in üzerinde aday uluslararası ağı hızla büyümekte olan bir Trinity değerlendirmesine girmektedir. Trinity sınavları Ofqual tarafından düzenlenir ve uluslararası tanınırlığa sahiptir.

Trinity sertifikaları, eğitim ve iş alanında İngilizce’yi yeterli derecede anlayıp, güvenle kullandığınızı gösteren uluslararası akreditasyonlu bir belgedir.

TrInIty’s Graded ExamInatIons In Spoken EnglIsh (GESE),  sınavları

Trinity GESE  sınavları konuşma ve dinleme becerilerinin bir Trinity sınav görevlisi tarafından yüz yüze sohbette değerlendirmesidir. Alanında uzman Trinity sınav görevlileri, sınav süresince konuşma akışını yönlendirerek, öğrencilerimizin becerilerini tümüyle değerlendirebilmek için onlara cesaret verecek bir sınav ortamı yaratmaktadırlar.

Trinity College London, zengin academik mirasa sahip olan ve değerlendirmeye pozitif, destekleyici bir yaklaşım getiren uluslararası bir sınav kuruludur. Tüm seviyelerdeki iletişim becerilerinde geniş bir yelpazede, müzik, drama, ve sanatsal aktivitelerde tanınmış ve saygın nitelikler sağlamaktadır.

Trinity sınavları ve değerlendirmeleri özellikle öğrencilerin gelişimlerine yardım etmek üzere tasarlanmıştır. Öğrencilerin kendi seçim ve ilgi alanlarını sınavlara getirmesi sürecindeki cesaretlendirmesi öğrencileri motive ettiği gibi, değerlendirme ortamını daha uygun ve eğlenceli kılmaktadır.

Sınava giren öğrenciler kendi istedikleri konularda ve ilgi alanları dahilindeki konularda konuşma fırsatı yakaladıklarından stresten uzaktırlar. Ayrıca bu durum onlara rahat fikir üretebildikleri bir konuşma ortamı da sağlamaktadır.

Konuşma, gerçek yaşamda olduğu gibi metinsiz bir şekilde yapıldığından doğal haliyle seyreden bir sohbet niteliğindedir.

Okulumuz, yetkili ve sertifikalı bir Trinity test merkezi olarak öğrencilerimize hizmet sunmaktadır. (Reg. No 61009)