OKULLARIMIZ ANAOKULU REGGIO ATÖLYELER ANAOKULU IŞIK ATÖLYESİ

Çocukların kendilerini ifade etmek için kullandığı yüz farklı dil vardır. Teknoloji de bu yüz dilin yerine alarak değil, ancak bu yüz dille harmoni içerisinde disiplinler arası öğrenmeyi, keşfetmeyi, sosyal uyum becerilerini destekler. Bu sayede çocukların zihinsel dünyaları simgelenir. Dijital dünyada çocuklar kendi öykülerini kendileri yazar, kendi öğrenmelerine kendileri karar verir Dijital atölye çocukların öğrenme serüvenini farklı bir yolla temsil etmelerine olanak tanır. Işık atölyesinde farklı formlardaki ışık, merakı canlı tutarak yaratıcılığı ve derinlemesine araştırma, inceleme yetilerini desteklerken Fen Bilimlerini öğrenmenin yeni bir yolu olarak fırsatlar sunar. Renk ve ışığın kombinasyonu, gölgeler, yansımalar ve izdüşümler, çocuğa fantastik bir dünyanın kapılarını açarak hayal gücünü besler.