ECAS PROGRAMLARI ECASAF -OKUL SONRASI PROGRAM Ulusal Projeler

ECASAF - OKUL SONRASI PROGRAM / ULUSAL PROJELER

Avrupa Gençlik Parlamentosu / KAYI Gençlik Eğitim Forumu

1987 yılında kurulan Avrupa Gençlik Parlamentosu (AGP), benzeri olmayan bir organizasyondur. 16-22 yaş arasındaki gençlerin pratik ve geliştirici öğrenim deneylerinde bulunmalarına destek sağlar. AGP deneyimleri geleceğin vatandaşları olarak gençlerin diğer ulusların düşünce ve karakterlerinin farkında olmalarını, farklılıklarına saygılı olma ve birlikte kamu yararı için ortaklaşa çalışmalarını sağlar. AGP'de gençler hiçbir kısıtlama ve engel olmadan fikirlerini ortaya koyabilecekleri bir forum oluşturabilirler.

KAYI Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından 2016-2017 eğitim-öğretim yılında düzenlenecek KAYI Gençlik Eğitim Forumu ile Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğrenciler eğitim kurumumuzda ağırlanacak ve öğrenciler ülkemizdeki politik, teknolojik, sağlık, güvenlik vb. sorunları tartışarak, sorunlara çözüm önerileri üretebileceklerdir.