OKULLARIMIZ ANADOLU LİSESİ KARİYER PLANLAMA ÜNİVERSİTE GEZİLERİ

KAYI ANADOLU LİSESİ / KARİYER PLANLAMA / ÜNİVERSİTE GEZİLERİ

Okulumuzda öğrencilerimizin kariyer planlamalarına yardımcı olmak adına yapılan diğer bir faaliyet her yıl en az iki kez düzenlediğimiz üniversite gezileridir. Üniversite gezileriyle; üniversite kültürü, olanakları, bölümler, öğrenci yaşamı gibi konularda yerinde bilgi edinen öğrencilerimizin motivasyonlarının arttığına, bakış açılarının daha da genişlediğine inanıyoruz.

15 Kasım Sabancı Üniversitesi Gezisi

Öğrencilerimiz, üniversite öğrencisi Endüstri Mühendisliği 3.sınıf öğrencisi rehberliğinde ilgili ve meraklı bir şekilde kampüs gezisi gerçekleştirdiler. YGS-LYS süreci ile ilgili merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldular. Bu noktada, üniversite havasını solumak, akıllarındaki sorulara cevaplar bulmak, öğrencilerin YGS-LYS sınavına daha motive olmasını sağladı ve hedeflerine, bölüm arayışlarına ve bu doğrultuda planlama yapmalarına yardımcı oldu.