OKULLARIMIZ ORTAOKUL ORTAOKUL VELİ İLETİŞİMİ

ORTAOKUL / VELİ İLETİŞİMİ

• Veli-Öğretmen Görüşmeleri: Her dönem iki kez Genel Veli Toplantıları ve haftalık öğretmen görüşme saatleri ile yapılır.

• E-posta iletişimi : Her öğretmen ve yöneticiyle elektronik posta adresi aracılığıyla paylaşımda bulunmak mümkündür.

• APP: KAYI Okulları aplikasyonu ile cep telefonları üzerinden bilgiye ulaşmak ve iletişim kurmak mümkündür.

• SMS : Okul çeşitli duyuruları SMS aracılığıyla yapar.

• Okul Telefon numarası: 0 216 312 77 88 (PBX)

• K-12 : Bu sistem aracılığıyla, okulun her konuda bilgi ve mesaj iletmesi sağlanmaktadır.

• KAYI’da Yeni Hafta Takvimi: Bir sonraki haftanın etkinliklerinin yer aldığı bilgilendirme takvimidir. Cuma günleri SMS ile gönderilir.

• Okul Bültenleri: Her hafta cumartesi günleri gönderilen HAFTALIK adlı yayına ek olarak, Rehberlik biriminin hazırladığı aylık bülten.

• Web sitesi : www.kayi.k12.tr Periyodik olarak güncellenen web sitemizde en güncel bilgiler bulunur.

• Sosyal Paylaşım Ağları: /kayiokullari kullanıcı adıyla Twitter, Facebook ve Instagram aracılığıyla güncel bilgiler sunulmaktadır.