OKULLARIMIZ ANADOLU LİSESİ YAYINLAR

KAYI ANADOLU LİSESİ / YAYINLAR

Lisemizde ögrencilerimizin içerik ve yayın süreçlerinde etkin olarak görev aldıkları yayınlarımız öğrencilerimize sorumluluk bilinci kazandırmanın yanı sıra baştan sona kadar bir ürün oluşturma keyfini yaşamalarını sağlar. Derste oğrendikleri sosyal, kültürel ve bilimsel kavramları kendi cümleleriyle anlatma fırsatı bulan öğrencilerimiz ders içi ve ders dışı etkinliklerini tüm okulla paylaşarak sonraki senelerde bu kavramları öğrenecek arkadaşlarında farkındalık yaratırlar. Araştırma yazıları ile öğrenci-öğretmen arasındaki olası sorunları inceleyerek çözüm olabilecek fikirler gelistiren öğrencilerimiz ilgili ders konusunda sahip oldukları sevgiyi arttırarak günlük yaşamdaki karşılaştırmayı ve "neden öğreniyoruz?" sorusunun cevabını bulmaya çalışırlar.