KAMPÜSTE YAŞAM KAMPÜS HARİTASI VE MEKÂNLAR Görsel Sanatlar Atölyeleri

KAMPÜS HARİTASI VE MEKANLAR / GÖRSEL SANATLAR ATÖLYELERİ

Okulumuzda anaokulunda yüksek öğrenime kadar devam eden öğrencilerimizin her yaşta kendilerini ifade etmelerini sağlayan güvenli, tam donanımlı ve sofistike olarak tasarlanmış birçok sanat ve zanaat atölyesi yer alır. Çocuğun farklı ifade dillerini kullanabileceği sonsuz fırsatlar sunan, ilgi çekici, merak ve heyecan uyandıran çalışma ortamları olarak düzenlenen Görsel Sanatlar Atölyeleri, Marangoz ve Maker, Yağlı Boya, Heykel ve Seramik, Işık, Dijital, Mutfak, Yaşayan Organizmalar, Teknik Çizim Atölyelerimiz tüm öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin kulüp ve eğitim çalışmalarını yürütmeleri için tasarlanmıştır. Atölyelerde öğrencilerimiz üretim yetenekleri kazanırken, yeni üretim teknoloji ve materyallerini tanırlar ve tüketen değil, üreten bireyler olarak yetişirler.

Atölyeler, düşünce ve proje üretme laboratuvarlarıdır ve öğrenmenin kalbidir.