KAMPÜSTE YAŞAM KAMPÜS HARİTASI VE MEKÂNLAR Yemekhane

KAMPÜS HARİTASI VE MEKANLAR / YEMEKHANE

Okullarımızda yemek hizmetleri, öğrencilerimizin sağlıklı, dengeli ve hijyenik beslenmelerinin kontrolünü sağlamak amacıyla kurum diyetisyen ve doktorumuzun tavsiyeleri doğrultusunda oluşturulur. Okul Yönetimi tarafından yapılan kontrol ve düzenlemeler ile yemek hizmetinin okulumuzun tüm öğrencileri için kahvaltı, öğle, ikindi olmak üzere 3 öğün şeklinde verilmesi sağlanır. Günlük olarak 300 kişi için yemek hizmetinin verilebildiği fiziksel ve teknik koşullara sahip olan yemekhanemiz öğrencilerimizin sadece yemek ihtiyaçlarına değil, dinlenme, çalışma ve müzik dinleme ihtiyaçlarına da cevap verebilecek kalite ve modernlikte tasarlanmıştır. Aynı zamanda okul koridorlarımızda ortaokul ve lise öğrencilerimizin yararlanabildiği otomatlar yer alır.