Aralık 2017

Olumlu Davranış Geliştirme Programı

ODGE Programı çalışmaları öğretmen takımının ardından öğrenci takımlarımız için başlıyor. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

İngilizce Kelime Hafıza yarışması

5 Spica ve Mira sınıflarında İngilizce Kelime Hafıza yarışması yapılacaktır.

Fen ve Teknoloji Etkinliği

8.sınıf öğrencileri Fen ve Teknoloji dersinde Elementler Tombalası oyununu oynayacaklardır.

“İnsan Hakları Söyleşi” Etkinliği

7-8-9-10-11.Sınıflar için “İnsan Hakları Söyleşisi” yapılacaktır.

• Ara13

Öğrenci Takımı Toplantısı

ODGE-Öğrenci Takımı toplantısı ile öğrencilerimiz çalışmalarına başlıyorlar.

• Ara14

Öğrenci Meclis Toplantısı

KAYI Okulları Genel Müdürü Deniz Demirtaş’ın katılımıyla Öğrenci Meclis toplantısı yapılacaktır.

• Ara14

Gezi Duyurusu

5-6-7. Sınıflar için Topkapı Sarayı Müzesine gezi düzenlenecektir.

• Ara15

Arkeoloji Müzesi Gezisi

9-10-11.Sınıflar için Arkeoloji Müzesi Gezisi yapılacaktır.

• Ara15

İnsan Hakları Yürüyüşü

5-6.Sınıf öğrencilerimiz okulda insan hakları yürüyüşüne katılacaklardır.

• Ara16

ODGE-Öğrenci Takımı Toplantısı

ODGE-Öğrenci Takımı toplantısı yapılacaktır.

• Ara16

Fen ve Teknoloji Deneyi

6.Sınıflar için Fen ve Teknoloji dersinde “Dinamometreyi Tanıyalım” deneyi yapılacaktır.

• Ara17

Ahşap Atölyesi Eğitim Programı

17-18 Aralık, Cumartesi-Pazar günü KAYI öğretmenleri ve çalışanları için Ahşap Atölyesi Eğitim Programı yapılacaktır.

• Ara17

Doğa Temelli Öğrenme

Anaokulu 3-4 yaş "Doğa Temelli Öğrenme" etkinliği Ömerli Ormanında yapılacaktır.

• Ara19

Doğa Temelli Öğrenme

Anaokulu 5 yaş "Doğa Temelli Öğrenme" etkinliği Ömerli Ormanında yapılacaktır.

• Ara19

TEOG Çalışması

8.Sınıflar için "Hepimiz Birlikte Saati" Türkçe-Matematik-Fen ve Teknoloji -İnkılap Tarihi derslerinde alan öğretmenleri ile yapılacaktır.

• Ara20

Kidzania Gezisi

1. Sınıf öğrencilerimiz Kidzania gezisine katılacaklardır.

• Ara20

Gezi Duyurusu

6.7.Sınıflar için Beşiktaş Bilim Merkezi gezisi düzenlenecektir.

• Ara21

Sınav Duyurusu

5-6-7.Sınıflar için gözetmen öğretmenler tarafından dersliklerde "Ayna Sınavı" yapılacaktır.

Gezi Duyurusu

5-6-7.Sınıflar için Topkapı Sarayı Müzesine gezi düzenlenmiştir.

Tiyatro Duyurusu

Anaokulu 3-4-5 yaş için "Parmak Çocuk Tiyatrosu"na gezi düzenlenmiştir.

Anma Günü Etkinliği

6-7-8-9-10-11.Sınıflar için Cahit Arf'ı Anma Günü etkinliği Oditoryum'da gerçekleşecektir.

• Ara23

Orman Etkinliği

7.Sınıflar için Ömerli Ormanında "Ormanda İpuçlarını Topluyoruz" etkinliği yapılacaktır.

• Ara23

Maker Atölyesi Eğitim Programı Erteleme

24-25 Aralık 2016 Cumartesi-Pazar okulumuzda gerçekleştirmeyi planladığımız "Maker Atölyesi Eğitim Programı" ileri bir tarihe ertelenmiştir.

ODGE Değerler Çalışması -3

ODGE Değerler Çalışması - 3 ile Veli Takımı etkinliği yapılacaktır.

TEOG Kursu Duyurusu

8.Sınıf için TEOG kursu Matematik ve Fen Bilgisi derslerinde yapılacaktır.

Ödüllü Resim Yarışması - Dünyaya Bir İyilik Yap

3,4,5,6. sınıf öğrencilerimiz "Ödüllü Resim Yarışması - Dünyaya Bir İyilik Yap" yarışmasına katılabilirler. Son katılım tarihi: 27 Mart 2017

Ödüllü Resim Yarışması - Göç

İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerimiz "Ödüllü Resim Yarışması - Göç" yarışmasına katılabilirler. Son katılım tarihi: 14 Mart 2017

Ödüllü Resim Yarışması - Geleceği Gören Dürbünün Olsa

1,2,3,4. sınıf öğrencilerimiz "Ödüllü Resim Yarışması - Geleceği Gören Dürbünün Olsa" yarışmasına katılabilirler. Son katılım tarihi: 7 Nisan 2017

Sosyal Sorumluluk Projesi

Anaokulu 5 yaş grubu öğrencileri Kartal Anadolu Huzurevi'ni ziyaret edecekler.

Matematik Etkinliği

6. sınıflar için ahşap atölyesinde asal rakamlarla rüzgar çanı yapma etkinliği yapılacaktır.

Doğa Temelli Öğrenme

Anaokulu 5 yaş "Doğa Temelli Öğrenme" etkinliği Ömerli Ormanında yapılacaktır.

• Ara27

Matematik Etkinliği

8. sınıf için dersliklerde matematik piyangosu etkinliği yapılacaktır.

• Ara28

Türkçe Dersi Etkinliği

6.sınıf için Ömerli Ormanında orman fotoğrafları ile betimleme etkinliği yapılacaktır.

• Ara29

Yeni Yıl Eğlencesi

Tüm okul yeni yıl eğlencesinde buluşacaktır.

• Ara29

Yetenek Sizsiniz Yarışması

29 Aralık Perşembe günü düzenleyeceğimiz Yetenek Sizsiniz yarışmasına tüm öğrencilerimiz katılabilirler.

• Ara30

Sınav Duyurusu

8.sınıf için dersliklerde konu tarama sınavı yapılacaktır.

• Ara30

Erken Kayıt Avantajı

2017-2018 eğitim öğretim yılı erken kayıt avantajları bilgilendirmesi doğrultusunda kayıt bildirim formunun doldurularak 6 Ocak Cuma gününe kadar Okul Yönetimine teslim edilmesi gerekmektedir.

Hafta sonu kursları

31 Aralık Cumartesi günü yılbaşı nedeniyle hafta sonu TEOG ve üniversiteye hazırlık (YGS ve LYS) kurslarımız yapılmayacaktır.

Sınav Duyurusu

9.sınıfların Türk Dili ve Edebiyatı 2.sınavı dersliklerde Kudret Yağbasan tarafından yapılacaktır.

Sınav Duyurusu

10,11,12.sınıfların Türk Edebiyatı 2.sınavları dersliklerde Kudret Yağbasan tarafından yapılacaktır.

Sınav Duyurusu

9,10,11.sınıflar Türk Edebiyatı 2.sınavı dersliklerde Kudret Yağbasan tarafından yapılacaktır.